Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Gdansk

I kystbyen Gdansk ved Østersjøen kan du få en billig storbyferie.
Gdansk er en svært tilgjengelig polsk by å komme til for nordmenn. Fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim kan du komme dit flere ganger i uka.
Like ved Gdansk ligger også bade- og spabyen Sopot og den moderne havnebyen Gdynia. Disse tre byene er vokst sammen og kalles nå Tricity (de tre byene).
Polen er et rimelig land å feriere i, så her kan du koste på deg litt ekstra for en rimelig sum. Så unn deg spa i Sopot - det anbefales!

Gdansk har en svært vakker og innbydende historisk bydel med storslått arkitektur og mange severdigheter. De eldste kirkene er helt fra 1100- til1300-tallet. Mariakirken - påbegynt i år 1343 og Nikolaikirken fra 1100-tallet må du bare besøke.
I nærheten av Mariakirken ligger Mariacka (St Maries gate) - en av de vakreste gatene i Gdansk. Her finner du rariteter, brukskunst, antikvariater og antikvitetsbutikker og et minimuseum tilegnet Nicolas Copernicus.
Kultur og historie er det masse av hvor enn du beveger deg i Gdansk. Du kan for eksempel besøke Nasjonalmuseet, Gdansk Historiske Museum, Artus court, Central Maritime Museum og Uphagen-huset.

Synes du det blir kjedelig, er det jo alltids billig shopping. Da kan du for eksempel besøke ett av de store kjøpesentrene; Madison Park, Galeria Baltycka, Manhattan og Alfa Centrum. Madison Park har mer enn hundre butikker.
Gdansk har også flere teatre, kinoer, restauranter - med hyggelige priser - puber og klubber - og et skikkelig bra uteliv.




Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics