Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Barcelona


I Barcelona yrer det av turister året rundt. Uansett når du kommer, så er det fullt trøkk langs La Rambla og køer foran de mest populære severdighetene.


Mens mange andre europeiske byer er godt besøkt på våren og høsten, så blir Barcelona bare enda mer populær i sommermånedene. Her kan man faktisk være på byferie og strandferie samtidig.
Mange mener at det viktigste du må få med deg i Barcelona er verkene til Antoni Gaudi. Sagrada Familia regnes som hans livsverk, og er Spanias mest besøkte monument. Kirkebygget er uferdig, men forventes å være avsluttet i 2026, 100 år etter Gaudis død.
Pablo Picasso bodde også en stund i Barcelona og var spesielt knyttet til byen. Det var etter kunstnerens død at Picasso-museet ble åpnet nettopp her i 1963. Til sammen er mer enn 3800 av Picassos arbeider samlet her.


Barcelona har også flere andre museer som kan anbefales. Noen av de mest kjente og populære er Barcelonas museum for moderne kunst, Catalonias arkeologiske museum, sjøfartsmuseet, Catalonias nasjonale kunstmuseum, Joan Miró-fundasjonen og FC Barcelona-museet på Camp Nou.
FC Barcelona regnes av mange som verdens beste fotballklubb. Angrepstrioen Messi/Neymar/Suarez er det ingen i verden som har maken til. Hjemmebanen deres, Camp Nou, har en kapasitet på 99.354 tilskuere.
San Josep-markedet er Barcelonas største matvaremarked og ligger midt i det yrende folkelivet i La Rambla-kvartalet. Her kan man vandre mellom boder med lekkert danderte utstillinger av fersk frukt, grønnsaker, fisk og skalldyr, spansk spekemat og ost.
Til den romantiske og historiske byen ved det bekymringsløse Middelhavet kan du reise både på firmatur, gruppereise og på egenhånd.
Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics