I kystbyen Gdansk ved Østersjøen kan du få en billig storbyferie. Det er en svært tilgjengelig polsk by å komme til for nordmenn. Fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim kan du komme dit flere ganger i uka med direktefly.

Like ved Gdansk ligger også bade- og spabyen Sopot og den moderne havnebyen Gdynia. Disse tre byene er vokst sammen og kalles nå Tricity (de tre byene).

Polen er et rimelig land å feriere i, så her kan du koste på deg litt ekstra for en rimelig sum. Så unn deg spa i Sopot - det anbefales!


Gdansk har en svært vakker og innbydende historisk bydel med storslått arkitektur og mange severdigheter. De eldste kirkene er helt fra 1100- til 1300-tallet. Mariakirken, påbegynt i år 1343 og Nikolaikirken fra 1100-tallet må du bare besøke. I nærheten av Mariakirken ligger Mariacka (St Maries gate), en av de vakreste gatene i Gdansk. Her finner du rariteter, brukskunst, antikvariater og antikvitetsbutikker og et minimuseum tilegnet Nicolas Copernicus.

Kultur og historie er det masse av hvor enn du beveger deg i Gdansk. Du kan for eksempel besøke Nasjonalmuseet, Gdansk Historiske Museum, Artus court, Central Maritime Museum og Uphagen-huset.


Synes du det blir kjedelig, er det jo alltids billig shopping. Da kan du for eksempel besøke et av de store kjøpesentrene; Madison Park, Galeria Baltycka, Manhattan og Alfa Centrum. Madison Park har mer enn hundre butikker. Gdansk har også flere teatre, kinoer, restauranter - med hyggelige priser - puber og klubber - og bra uteliv.

Nyttige verktøy:

Book din flyreise (kommer)

Book hotell (kommer)

Book privattransport (kommer)

Meld deg på vår nyhetsbrev og vær den første til å få våre nyheter og tilbud!

Bli en Portal-venn i sosiale medier:

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon

©2020 Portal Travel AS

Forretningsreiser