Vi lager gruppereiser primært for bedrifter, men også vennegrupper, lag og foreninger med ti deltaktere eller mer. Forutsetningen for et vellykket arrangement er god planlegging og oppfølging både underveis og før reisen skal avholdes. 

Som kunde skal du vite at vi utelukkende søker de beste løsningene for deg og at vi alltid tar utgangspunkt i at vi er i en konkurransesituasjon. Ved å holde drifts- og lønnskostnader på et moderat nivå, er vi rustet til jobbe med de laveste marginene i markedet. Dette vil du som kunde dra nytte av i form av god besparelse eller "mer for pengene".

Samtidig prøver vi også å gi "det lille ekstra". Som eksempel kan vi nevne at vi gjennom vår leverandør av hoteller har forhandlet frem ekstra gode rabatter på oppgraderte romklasser. Men dette kan også gjelde attraktiv underholdning der vi har et stort nettverk å ta av, på et fornuftig prisnivå.  

Planlegger du en gruppetur ønsker vi at du legger igjen oplysninger i skjemaet under. Vi vil da utarbeide et uforpliktet tilbud. I mange tilfeller kan det være fornuftig med en telefonsamtale for å avdekke eksakte behov og ønsker. Derfor oppfordrer deg til å legge igjen telefonnummer og at du noterer et tidspunkt det passer å bli kontaktet.

Nyttige verktøy:

Book din flyreise (kommer)

Book hotell (kommer)

Book privattransport (kommer)

Meld deg på vår nyhetsbrev og vær den første til å få våre nyheter og tilbud!

Bli en Portal-venn i sosiale medier:

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon

©2020 Portal Travel AS

Forretningsreiser