Med forhåpentlig en rekke profiler tilbake fra skade, er Norge er storfavoritt til å ta europamester-tittelen på hjemmebane. Portal Travel og Risdal Touring har i samarbeid sikret 200 billetter til mesterskapet og lagt opp et skreddersydd program. Det er bare å sette av datoene 18. - 20. desember og melde seg på raskt mens det enda er tilgjengelige billetter.  

Melder du deg på før 15. mai tilbyr vi en "Early bird"-pris til kr 4990,-. Etter 15. mai er prisen kr 5.550,-. Dette gjør vi for å belønne de som gjør det enkelt for oss å organisere tidlig med hotellene der det er begrenset hvor lenge vi kan holde på romblokkene. 

 

Vi er opptatte av at dette skal være en tur for alle - også for barnefamilier. Derfor har vi skilt ut "håndballpub" som et tilleggsvalg. Sammen med JRJ Håndballturer lager vi et møtested før kampene med livemusikk og god steemning. I tillegg blir det en ordentlig fest der på lørdag kveld når det er spillefri. De som har forhåndsbestilt inngang til dette arrangementet vil bli prioritert når det blir fullt. Videoen under er fra Trondheim under herrenes mesterskap. Denne gangen skal vi ha kapasitet til å ta mot mange flere mennesker og det skal bli stedet der "det skjer" når det ikke er kamper. Vi kommer tilbake til lokasjon veldig snart, men det blir uansett sentralt.  

Inkludert i prisen er:
 

 • reise i helturisbuss kjørt av erfaren sjåfør

 • To overnattinger i delt dobbeltrom på hotell sentralt i Oslo

 • To frokoster

 • gode billetter til finalehelga (fire kamper)  inkludert alle flyskatter (merket rødt i salkartet under)

 • skyttelbusser til/fra hotellet og Telenor/Arena

 • reiseleder

Eventulle tillegg:
 

 • Enkeltrom (kr 650,-)

 • Håndballpub  med livemusikk fredag, lørdag og søndag. (kr 250)

Program

DAG 1 - Fredag 18. desember

Vi starter fredag morgen, fra Farsund/ Lyngdal i vest og kjører E39 mot Mandal, Søgne og Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. En buss starter også fra Evje og kjører Mykland - Hynnekleiv - Froland frem til Arendal, Harebakken. Til Oslo beregner vi ankomst tidlig på ettermiddagen. Innsjekking på våre komfortable hoteller i Oslo med nær sentrumsbeliggenhet, vi har reservert rom på Thon-hotellene Europa, Spectrum og Munch. Det blir utdelt «ruteplan» for skyttelbussene til og fra Telenor Arena som ligger ute på Fornebu, ca 11 km utenfor Oslo sentrum. Fredag kveld spilles semifinalene - og vi tør love garantert og topp, sportslig stemning. Vi er med, skaper stemningen, tar del i og deler opplevelsene!
 

DAG 2 - Lørdag 19. desember

 

En god hotellfrokost starter dagen. Oslo, vår vakre hovedstad, er på denne tiden førjulspyntet og der er stort, vinterlig julemarked i Spikersuppa. Butikkene i byen vil også i år i desember forsøke å overgå seg med gode juletilbud.  Innenfor rekkevidde og behagelige gangavstand fra hotellene våre, finner vi store varemagasiner som både Steen & Strøm og Oslo City. Tilbudet til de som vil legge inn mer kulturelle opplevelser er også mangfoldig, ikke minst i Bjørvika - hvor vi finner Deichman Bjørvika, Oslo nye hovedbibliotek. Nå i løpet av høsten åpner også det nye Munch-muséet i Bjørvika.  


DAG 3 - Søndag 20. desember

Nok en god hotellfrokost venter oss. Formiddagen er til fri disposisjon - og mange butikker m.v. er også søndagsåpne så nært inntil julefeiringen. For mange, de som ikke er så velorganiserte og godt forberedte som oss, er det like før feiringen kommer som «julekvelden på kjerringa». Vi sjekker ut fra hotellet og setter bagasjen vår i bussene. Utpå ettermiddagen er det avgang med bussen til Telenor Arena. Snart er det klart for bronsefinalen. La oss for all del håpe at ikke Norge er med i den, eller - om alternativet er å ryke ut tidligere eller i en av semi-finalene; la oss håpe Norge er med. Etter en pause mellom kampene er det klart for gullfinalen - et fyrverkeri av en kamp, spår vi - uansett om Norge er med eller ikke. Straks etter at finalen er ferdigspilt, setter vi oss i bussen og kjører hjemover. Om Norge er med til siste slutt, får vi også med oss medaljeseremonien

Ved påmelding faktureres det kr 2000 per person med 14 dagers betalingsfrist. Resten av påmeldingsavgiften forfaller 35 dager før avreise. Frem til da kan turen avbestilles uten at depositumsavgift refunderes. Under 35 dager før avreise ytes ingen refusjon ved avbestilling.

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

Påstigningsliste sendes ut sammen med faktura.

Nyttige verktøy:

Book din flyreise (kommer)

Book hotell (kommer)

Book privattransport (kommer)

Meld deg på vår nyhetsbrev og vær den første til å få våre nyheter og tilbud!

Bli en Portal-venn i sosiale medier:

 • White Facebook Icon
 • LinkedIn - White Circle
 • White Instagram Icon

©2020 Portal Travel AS

Forretningsreiser