Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Manchester

Hvis du tror at Manchester «kun» har de to fotballklubbene United og City å by på, så tar du skammelig feil. Byen har en rekke severdigheter - er både cool, trendy og ganske pen.
Sentrum av Manchester er forholdsvis lite, og de aller fleste severdighetene og attraksjonene ligger i gangavstand fra sentrumshotellene.

Manchester katedral er vel verd å ta en titt på. Legg særlig merke til utskjæringene i tretaket. Hvis du tar den noe strabasiøse turen opp i kirketårnet, blir du belønnet med en strålende utsikt over byen.
Pubkulturen er utbredt i Manchester, og det er ikke langt mellom hvert vannhull. Her finnes gamle, brune puber og mer hippe og moderne. Et besøk på The Old Wellington eller Sinclairs Oyster Bar fra 1500-tallet anbefales. De har også god mat. Like ved de historske pubene ligger National Football Museum.

Når du skal spise middag, kan du jo prøve Manchesters berømte Curry Mile i bydelen Rusholme. Der ligger rundt 60 indiske og pakistanske restauranter på rekke og rad, og prisnivået er svært akseptabelt.
Midt i sentrum ligger Manchester Chinatown - en av Europas største Chinatown. Her finner du utallige kinesiske spisesteder, eksotiske butikker og helsekostbutikker som selger orientalsk medisin, urter og ginseng. For å nevne noe.

Arndale Centre i sentrum er et av Europas aller største shoppingsentre og et eldorado for kjøpelystne. Butikkene, kafeene og resturantene er så mange at du lett kan tilbringe en hel dag her!
Hvis du på tampen av kvelden har lyst til å oppleve litt av Manchesters berømte natteliv, og kanskje menge deg med kjendiser, kan du jo prøve Bar Ca i Castlefield, som eies av Mick Hucknall fra Simply Red. Eller Dry Bar i Oldham Street hvor du kan være så heldig å treffe på en Manchester United-spiller…
Apropos Manchester United: Dersom du vil på kamp på Old Trafford, så tar du kontakt med oss i Portal Travel, som samarbeider med Uniteds norske supporterklubb.Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics