Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Roma

Roma - eller ­ «den evige stad» - er en av de mest romantiske, vakreste og historiske byene på jord. Her kan du oppleve gammelt og nytt side om side.

Flere av verdens mest kjente severdigheter finnes i den italienske hovedstaden, som ble grunnlagt allerede i år 753 f.Kr. Vi tenker da blant annet på Peterskirken og Colosseum.

Men Roma er så mye, mye mer enn historiske landemerker. Byen er også romantikk, god mat og vin - og fotball!

Colosseum er en av verdens mest besøkte attraksjoner og regnes som et av de mest kjente og imponerende byggverkene i hele verden. Dette er bygningen man ser på flest postkort som har med Roma å gjøre.

«Alle» som kommer til Roma, må innom Peterskirken - apostelen Peters gravkirke. 20.000 gjør det hver dag! Arkitekturen og utsmykningen der er så storslått at den kan ta pusten fra en.

Ved kirken ligger også den store Petersplassen som er kjent for sine mange søyler. I tillegg kan man besøke Vatikanmuseet her. Andre kjente severdigheter er Pantheon - en av de best bevarte bygninger fra den romerske keiser tidsarkitektur, Spansketrappen, og Trevifontenen - den største fontenen i Roma.

Castel Sant'Anglo (Engleborgen) som ligger ved elva Tiber - i nærheten av Vatikanet - er også verd et besøk. Fra toppen har man flott utsikt over Peterskirken!

Italienerne er kjent for sin store matglede, og kjøkkenet er elsket og populært verden over. Det er ikke mye som kan slå å sitte ute en vakker, stjerneklar kveld og spise en god middag - eller kanskje bruschetta eller pizza - og nyte en flaske rødvin i Trastevere. Det er romantico!

Roma har også to fotballklubber som har vært blant verdens beste i en årrekke. AS Roma og Lazio deler Stadio Olimpico, som tar mer enn 70.000 tilskuere. De spiller hjemme annenhver helg - noe som betyr at det er kamp her nesten hver lørdag eller søndag.Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics