København sentrum byr på unike butikker, attraksjoner, hyggelige mennesker, brosteinsgater, trendye fortauskafeer, sjarmerende kroer og " ikke minst " Tivoli og Nyhavn.

Tivoli er den mest besøkte attraksjonen i København med over 4,5 millioner besøkende hvert år. Her kan man kombinere karuseller og sukkerspinn med gastronomiske eller musikalske opplevelser i toppklasse.

Nyhavn er en av de flotteste havnene i Skandinavia. Om sommeren kan du sitte på en av de mange sjarmerende uterestaurantene der og titte på det yrende folkelivet mens du nyter en forfriskning eller et godt måltid.

København Zoo er med sine 3500 dyr fordelt på 250 ulike arter en spennende dyrehage for både barn og voksne. Her finnes det alt fra små insekter til noen av de største dyrene på jorden, som elefanter og nesehorn.

Strøget er den lengste gågaten i Europa med et enormt utvalg av butikker, som gjør den til et populært sted for alle som elsker shopping. Gaten er vel 1,1 kilometer lang, og gir handleglade muligheten til å fråtse i et tilbud av butikker som kan virke uendelig.
Christiania er et spesielt og spennende nabolag i det sentrale København. Fristaten er den danske hovedstadens fjerde største turistattraksjon med omkring en halv million besøkende hvert år.


Andre severdigheter og museer som er verd å besøke i København, er Amalienborg Slott, Botanisk Have & Museum, Den Lille Havfrue, Ny Carlsberg Glyptotek, Operaen, Kronjuvelene og kronregaliene i Rosenborg Slott, Rundetårn, Marmorkirken, Hirschsprungske samling og Kastellet.

Avstandene er korte i København " noe som gjør byen perfekt for en storbyferie. Den komplette oversikten får du fra Rundetårn, et 35 meter høyt tårn med fantastisk utsikt over byen. Turen opp går langs en spiralrampe som er 209 meter lang!
Sykkel er en fin og billig måte å komme seg rundt i København på. Byen er svært godt tilrettelagt for sykler, som anbefales på det varmeste som fremkomstmiddel.

Nyttige verktøy:

Book din flyreise (kommer)

Book hotell (kommer)

Book privattransport (kommer)

Meld deg på vår nyhetsbrev og vær den første til å få våre nyheter og tilbud!

Bli en Portal-venn i sosiale medier:

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon

©2020 Portal Travel AS

Forretningsreiser