Opplev Norge

Opplevelser på Sørlandet

Vi er glade for å kunne presentere mange gode alternativer for gruppereiser i Norge. Gjennom pandemiperioden har vi brukt tiden godt, og utviklet en del andre destinasjoner enn hva vi har hatt tidligere. Nå handler det om å bruke Norge som reisemål, og vi har gjort mange gode avtaler med leverandører rundt i vårt langstrakte land.

Pakkereiser til Sørlandet

Også her sørpå, i eget nabolag, har vi nå flere gode alternativer, for eksempel til en vellykket firmasamling. Først ut er Sørlandets hovedstad Kristiansand.

Byen vår har gradvis utviklet seg til å bli mye mer enn bare et sommersted. Sjøområdene rundt sentrum omdannes fortløpende for opplevelser, og byens restauranter og barer holder stadig høyere kvalitet.

Vi har mange gode hotellavtaler i og omkring Kristiansand. Som eksempel har nyoppussede Radisson Caledonien gitt oss svært gode priser for gruppene våre. Hotellet ligger perfekt plassert i byen, og like ved restaurantområdet Fiskebrygga.

Med sin sentrale beliggenhet på Sørlandet, er Kristiansand et supert utgangspunkt om man ønsker gode opplevelser og bra aktiviteter for deltakerne.

Skjærgården byr alltid på gode alternativer.

Populære aktiviteter

Men områdene her har mye annet gøyalt å by på. Her er en liten liste med noen av de mest populære:

Dyreparken – Stort for voksne, større for barn

Da lønner det seg å være bedriftskunde hos oss. Sjekk ut fordelene her. Hvorfor ikke legge hele gruppeopplegget til selveste Dyreparken i Kristiansand. Overnatting enten på Dyreparken Hotel, eller Sjørøverhotellet i Abra Havn. Topp konferanse fasiliteter og god mat er et bra utgangspunkt.

Dyreparken Event setter opp aktiviteter både for store og små. Passer for barnegrupper, og også utmerket for eksempel for en firmasamling. Her skreddersyr de det meste på bestilling.

Teamaktiviteter du kun kan få til i Norges største turistattraksjon. Dyreopplevelsene rundt i parken er jo imponerende nok i seg selv. «Wild Race», «Sabotøren», «Våghalsen» og «Den store gårdskampen» er noen av de mest vanlige teamaktivitetene for våre grupper i Parken. Vi har agentprovisjon fra Dyreparken, så våre priser ut til kunden er på samme nivå som de gir selv.

Eikerapen Gjestegard – «Eventyrhotellet» i Åseral

Her har Eikerapen-familien bygd et staselig hotell på tuftene etter familiegården fra 1600-tallet. Dagens Gjestegard stod ferdig i 2017, og har 29 luftige rom å by på. Og svært gode konferansefasiliteter.

Er gruppen mer enn 15 personer kan man leie hele hotellet til sin gruppe for en rimelig penge. Virkelig en flott mulighet nå i disse pandemi- tider.

Her oppe har man fjell og villmark rett utenfor døra, med alt det fin natur kan by på av opplevelser. Og alpinanlegg like ved. Flott turterreng med svært godt ørretfiske. Adventure Norway setter også sammen gode team aktiviteter for gruppen.

Verftet

30min vest for Kristiansand har vi Verftet på en liten idyllisk øy utenfor Høllen i Søgne. Kapasitet for overnatting opp til 40 personer, bra konferansemuligheter og et godt kjøkken. Her er man midt ute i flott skjærgård i Ny Hellesund.

Bedre enn dette blir det ikke om man er glad i en felles båttur med alt tilbehør. Mulighet for teamaktiviteter på land og på sjø.

En drøy time vest for Kristiansand ligger Lindesnes Havhotell, Norges sydligste konferansehotell. Stor kapasitet for overnatting og konferanser.

Populære aktiviteter i nærområdet

Masse aktiviteter og opplevelser også i dette området. Og svært godt fiske i sjøen her ute. Her noe som vi kan by på:

Trollaktiv i Setesdalen og på Hove

Vi må bare innrømme det. Vi har latt oss imponere av Trollaktiv. Vi er jo vante med å stille store krav til de som tar seg av gruppene våre med opplevelser og aktiviteter. Gjengen i Trollaktiv står ikke tilbake for noe, enten det handler om sikkerhet eller topp service.

Kjempetøff Rafting i Syrtveitstrykene, padling, klatrepark, paintball, terrengsykling og alle mulige  andre morsomme teamaktiviteter. Enten man drar opp til Syrtveit i Setesdalen, eller til Hove på Tromøya. La oss ordne opplegget for dere. 

Hovden – Yvst i Setesdalen

Mens vi venter på å kunne sende våre kunder til Alpene igjen, har vi gjort avtaler med aktørene øverst i Setesdalen. Overnatting på Hovden Resort, eller i hytter / leiligheter i Hovden Sentrum..

Opplevelser i Nord-Norge

Vi har i alle våre år som aktør i reiselivet brukt mye av Norges land for gruppene våre. Lofoten, Finnmark og Svalbard er steder vi kan mye om. Dette har også vært nyttig nå som vi ønsker å sette ekstra søkelys på diverse norske reisemål.

Svalbard

Svalbard har alltid vært et spennende sted, også for norske grupper. Vi har tett samarbeid med de forskjellige aktørene i Longyearbyen.

Svalbard Adventure er en av de som gir oss gode avtaler og spennende opplevelser. Her noe av hva vi kan sy sammen for gruppene våre:

Lofoten

Lofoten blir bare mer og mer populært, og et yndet reisemål for grupper til alle årstider. Enten det er tid for lofotfiske, nordlys eller havørnsafari, så byr dette fantastiske landskapet på alt man kan ønske seg av naturopplevelser og spenning.

Vi har blant annet gjennom flere år hatt tett samarbeid med Svinøya Rorbuer for overnatting, og XXLofoten for opplevelser og aktiviteter. 2-3dagers opphold basert på noen av disse aktivitetene er alltid suksess:

Alta og Finnmarksvidda

Våre venner i Sorrisniva ved Altaelva byr oss på de beste villmarksopplevelser. Overnatting enten i Arctic Wilderness Lodge eller i det fantastiske Ishotellet. Eller litt begge deler. Og bra konferansemuligheter også.

Snøscootertur på Finnmarksvidda eller tur med hundespann er de mest populære aktivitetene for gruppene våre. Fiske er selvsagt i verdensklasse her oppe, enten det er stor ørret det handler om, eller storfisk i havet.