En uke på Mallorca

Category:

7-8 dager
Sommer
Lett
+10 stk

Er dette turen for deg?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte reiseopplevelsen!

 

HØYDEPUNKTER:

  • Opplev øyas nydelige strender
  • Utforsk Dragegrottene
  • Pulserende liv og kultur
  • Livlige markedsplasser
  • Solfylte dager

Mallorcas varierte kystlinje kan skilte med alt fra luksuriøse ferieanlegg til hemmelige bukter, mens det rolige innlandet byr på fantastiske fjell, tidløse landsbyer og strålende landskap. Vi har satt opp en 7-dagers reiseplan som sikrer at du får mest mulig ut av oppholdet på denne fantastiske øya.

Forslag til program

Dag 1

Benytt morgentimene i Palma til å beundre den fantastiske modernista-arkitekturen og besøk den gotiske katedralen Le Sou. Hopp deretter på en buss for å besøke den eventyrlige borgen Castell de Bellver som tilbyr en slående utsikt over Palma-bukten. Ta deretter en spasertur ned til strandpromenaden til et av områdets mange lunsj-steder.

Ta en taxi (eller en 45-minutters spasertur) for å nå Fundació Miró Mallorca, det slående kunstsenteret som ble opprettet i Mirós tidligere hjem og studio. Dra tilbake til Palma for en fersk sjømatmiddag.

 

Dag 2

Ta den naturskjønne kjøreturen ut til La Granja og utforsk det historiske godset. Stopp ved byen Valldemossa for lunsj og besøk gjerne klosteret som ligger her. Kjør så videre til det fortryllende sundet i Deià. Spis middag ved bukten i Port de Sóller.

 

Dag 3

Pakk med mat og ta en båttur ut til øya Cala Tuent. Tilbring ettermiddagen på klosteret Monestir de Nostra Senyora de Lluc. Dra tilbake til land og besøk byen Pollença i tide for en drink og kveldsmat.

 

Dag 4

Utforsk Pollenças herlige historiske sentrum, og tilbring ettermiddagen på den spektakulære odden Península de Formentor. Ta en tur opp til vakttårnet, eller nyt solskinnet på den ville stranden. Gå tilbake til Port de Pollença for middag.

 

Dag 5

Neste stopp er byen Alcúdia som er kjent for sin praktfulle bymur. Du bør også få med deg sumpene i Parc Natural de S’Albufera som ligger like sør for byen. Begge destinasjonene passer utmerket for fotturer og fugletitting.

 

Dag 6

Tilbring morgenen i Artà og den fascinerende Talayotic-landsbyen ved Ses Païsses. Ta en rundtur til Dragegrottene eller Coves del Drac som det heter på spansk. Dette er den mest spektakulære grotten av Mallorcas mange hulesystemer, og er virkelig verdt å få med seg! Vi anbefaler å bruke resten av ettermiddagen i feriebyen Portocolom som ligger bare 20 minutter med bil fra grottene.

 

Dag 7

Spaser rundt i landsbyene Felanitx og Santanyí og tilbring ettermiddagen på Es Trenc. Dette er en strålende 2 km strekning med gyllen finkornet sand. På kvelden, dra tilbake til Palma.

Tilleggsinformasjon

  • Dragegrotten har ikke rullestolinngang, og anbefales ikke for folk med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Det er mulig å leie sykler like utenfor Parc Natural de S’Albufera. Dette er en super måte å få sett parken på. Velg gjerne en sykkel med kurv, så får du tatt  med deg mat og drikke også.
  • Denne reisen krever et minimum antall av reisende på 10 stk

Avbestillingsvilkår

Generelt kan pakkereiser avbestilles mot et rimelig administrasjonsgebyr frem inntil 42 dager før avreisedøgnet starter. Fra 42 dager til 15 dager før avreisedøgnet starter kan man avbestille reisen mot et gebyr tilsvarende depositumsstørrelsen. Under 15 dager igjen til avreise får man ingen refusjon ved avbestilling.

Avvik fra dette kan inngås spesifikt for hver avtale i de tilfeller der vi eksempelvis har høye utlegg mot våre leverandører uten refusjonsmulighet. Typiske eksempler er reiser i høysesong, med utflukter eller kamp-/konsertbilletter. Eventuelt også dersom du er en stor gruppe som opptar mye flykapasitet.

For tjenestereiser kan normalt sett billetten avbestilles vederlagsfritt innenfor bestillingsdag. Etter billettering vil det være knyttet gebyrer til en slik avbestilling og hva du får refundert avhenger av hvilken type billett du har booket.

La oss hjelpe deg!


Høres dette ut som turen for deg? Send oss en melding, så hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte reiseopplevelsen!