Få opp pulsen i Flåm

Category:

3 dager
Sensommer
Krevende
+10 stk

Er dette turen for deg?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte reiseopplevelsen!

HØYDEPUNKTER:

  • Nordens lengste Zipline
  • Utsikt over hele fjorden fra Breidskrednosi
  • Kajakktur i fjorden med majestetiske fjell som tårner opp på begge sider
  • Sykkeltur i storslått natur

I Flåm kan man oppleve norsk natur i et nøtteskall. Majestetiske fjell, fantastiske fjorder, og mektige fosser, alt innenfor gåavstand. Her får du mulighet til å padle kajakk tvers gjennom Nærøyfjorden, med mektige fjell som tårner over deg på alle kanter. Ta en fjelltur opp på de høyeste toppene, med en utsikt som setter selv de mest berømte nasjonalromantiske malerier til skamme. Opplev adrenalinrushet med nordens lengste zipline, som går over fjorden, og ro ned med fersk geitemelk på vei ned fra fjellet. Turen viser frem det beste norsk natur har å by på, og dette er en tur du aldri vil glemme.

Forslag til program

Dag 1
Start oppholdet med å delta verdensarvsturen, en fantastisk fjelltur som viser frem det beste norsk fjordlandskap har å by på. Turen har en høydeforskjell på 1300 høydemeter, og en distanse på rundt 2 mill. Gjennom hele turen er man omringet av et majestetisk landskap. Det hele topper ved Breidskrednosi, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt over den vernede fjorden. Turen ender i Dyrdal, hvor det serveres hjemmelaget hjortegryte med tilhørende drikke, før man tar ferga gjennom fjorden tilbake til Gudvangen.

DAG 2
Formiddag: Bli med på et fantastisk fjord cruise gjennom Nærøyfjorden. Den moderne og helelektriske fergen er designet for å skape den best mulige opplevelsen av denne fantastiske naturskatten. Når du ankommer Flåm kan du ta en på Flåm bakeri, før du fortsetter sightseeingen ved å ta den kjente Flåmsbana. Kanskje ser du også huldra på veien?

Ettermiddag: Start ettermiddagen med Flåm Zipline, den lengste ziplinen i hele Norden! Turen er 1381 meter lang, med en høydeforskjell på 300 meter og en topphastighet på omtrent 100 km/t. Ziplinen ender ved Rallarrosa Stølsysteri, hvor du kan nyte et lett måltid i idylliske omgivelser. Kanskje frister det med tradisjonell ost laget av fersk geitemelk? Når du er ferdig med å spise kan du leie en sykkel, og sykle tilbake til Flåm.

DAG 3
Formiddag: Lei en kajakk, og dra ut på ditt livs padletur gjennom fjorden, med majestetiske fjell på alle kanter. Det er ikke uten grunn at denne fjorden har havnet på UNESCO sin verdensarvliste, som verner om områder som ville vært uerstattelig tap for menneskeheten dersom de skulle gå tapt. Man kommer ikke tettere på denne fantastiske fjorden enn å padle tvers gjennom den.

Ettermiddag:
Hvis du blir sliten av padlingen, kan du fortøye kajakken og ta turen videre til fots langs en av områdets mange turløyper. Vi anbefaler den gamle postveien, som tidligere ble brukt får å få levert post til de indre bygdene når fjorden var isbelagt! Turen går gjennom et idyllisk landskap, og er krydret med landskapsmerker hvor man kan lese mer om livet på fjorden i gamle dager.

Tilleggsinformasjon

  • På denne turen vil dere være i mye aktivitet. Derfor er det lurt å ta med seg ullklær, ekstra skift og gode sko.
  • Verndesarvturen er ganske lang, og temperaturen kan endre seg mye i løpet av turen. Det kan derfor være lurt å pakke på en måte som gjør at man kan ta av og på plagg underveis.
  • Turen er relativt fysisk krevende, og passer ikke for gravide, eller folk med alvorlige sykdommer.

Avbestillingsvilkår

Generelt kan pakkereiser avbestilles mot et rimelig administrasjonsgebyr frem inntil 42 dager før avreisedøgnet starter. Fra 42 dager til 15 dager før avreisedøgnet starter kan man avbestille reisen mot et gebyr tilsvarende depositumsstørrelsen. Under 15 dager igjen til avreise får man ingen refusjon ved avbestilling.

Avvik fra dette kan inngås spesifikt for hver avtale i de tilfeller der vi eksempelvis har høye utlegg mot våre leverandører uten refusjonsmulighet. Typiske eksempler er reiser i høysesong, med utflukter eller kamp-/konsertbilletter. Eventuelt også dersom du er en stor gruppe som opptar mye flykapasitet.

For tjenestereiser kan normalt sett billetten avbestilles vederlagsfritt innenfor bestillingsdag. Etter billettering vil det være knyttet gebyrer til en slik avbestilling og hva du får refundert avhenger av hvilken type billett du har booket.

La oss hjelpe deg!


Høres dette ut som turen for deg? Send oss en melding, så hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte reiseopplevelsen!