Reykjavik har bare 100.000 innbyggere og er dermed en av de minste hovedstedene i Europa. Men den er definitivt verd et besøk.

Fra et hotell i Reykjavik er det ikke langt til de mange severdighetene og spektakulære naturopplevelsene på sagaøya. Dagsturen The Golden Circle tar deg med til sprutende geysirer og ville fossefall (Gulfoss). På bussturen får du også se den urørte og spektakulære naturen på den boblende øya.

En tur til Den Blå Lagune - det store badeanlegget med varmt, grønt vann under åpen himmel - er et must å besøke når du først er i Reykjavik. Det kan være fint å gjøre det i anledning ankomsten, da det ligger mellom Keflavik lufthavn og Reykjavik. 

Island har også mye annet å by på; rideturer, lavalandskap, rafting, fotturer (også på breer), snøscooter- og hundeslede-safarier og golf - for å nevne noe.

Havet utenfor Island er fullt av fisk og hval av alle mulige arter og størrelser. Så en fisketur eller hvalsafari er ting man bør få med seg.

Når det gjelder shopping, så finner du det meste i Reykjavik - alt fra de mest kjente merkevarene til islandske håndverksprodukter. Byen er nok ikke den rimeligste å handle i i Europa, men utvalget er stort.

Utelivet i Reykjavik er også veldig bra - det finnes et utall av klubber, barer og kafeer - og restauranter som spesialiserer seg på fisk, skalldyr og lam.
Så dersom du lurer på hvor du skal dra på en langweekend neste gang: Dra til Reykjavik. Det vil du ikke angre på!

Nyttige verktøy:

Book din flyreise (kommer)

Book hotell (kommer)

Book privattransport (kommer)

Meld deg på vår nyhetsbrev og vær den første til å få våre nyheter og tilbud!

Bli en Portal-venn i sosiale medier:

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon

©2020 Portal Travel AS

Forretningsreiser

Image by Roan Lavery