Stor nyhet - Norsk Topphåndball og Portal Travel på samme lag!

Det er med en god porsjon stolthet vi kan dele nyheten om at vi har inngått strategisk partnerskap med Norsk Topphåndball.

Målsetting?

Å skape de beste turene for alle innenlandsreiser for hele REMA1000-ligaen og klubber som skal spille ute i Europa. Det betyr at både prisene og kvaliteten skal være minst like gode som de er i dag. I tillegg skal vi stille med vårt mest erfarne mannskap som sørger for sømløse reiser og gode opplevelser. Klubbene bidrar med reiseønsker og deltakere – vi ordner resten.


Dette tilbudet er selvsagt frivillig for klubbene, men fordelene er samtidig så gode at det skal godt gjøres å løse det enklere eller bedre.

Tilbud til enda flere

En egen håndballreiseportal vil også bli opprettet. Her vil lag i 1. og 2. divisjon, samt Lerøy- og Bringlag bli invitert til å benytte seg av den samme fleksibiliteten og fordelene som REMA1000-liga-klubbene, med unntak av en provisjonsdel som vil gå tilbake til Norsk Topphåndball. Klubber som spiller i E-cup vil også få tilbud om å bruke de samme ordningene. Videre vil klubber som gir oss tilgang til sine B2B-nettverk/sponsorer, få tilbud om provisjonsavtaler basert på aktiviteten denne tilgangen medfører.

Spennende turer

Vi vil også arrangere turer til mesterskap og Final4 i samarbeid med Norsk Topphåndball og klubbene. Målet er å gjøre det enkelt for alle REMA1000-liga-klubbene å etablere lignende opplegg som noen klubber allerede har rundt mesterskap, og å skape en spennende B2B-arena på tvers av alle klubber. Vi arrangerer også turer for klubbens sponsornettverk.

Vi er kjempestolte – og gleder oss til å spille på lag med Norsk Topphåndball!

Med vennlig hilsen
Peder og Lillian

Er du klar til å gjøre reisehverdagen enklere for din klubb?

Ta kontakt med oss og få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe dere med reiseplanleggingen. Sammen med oss i Portal Travel kan dere fokusere på det som betyr mest – å spille håndball. La oss ta oss av resten!

Daglig Leder

Lillian Isaksen

977 94 216

lillian@portaltravel.no

Selger

Peder Langfeldt

901 272 74

peder@portaltravel.no