pil tilbake

Gruppereise New York

New York er byen som aldri sover og som har absolutt alt av attraksjoner, show og musikaler. Og så er den en shoppers paradis.

ikon for sted

New York, USA

Litt om reisen

New York er byen som aldri sover og som har absolutt alt av attraksjoner, show og musikaler. Og så er den en shoppers paradis. Manhattan er hjertet av New York, og består av avenyer fra sør til nord og gater fra øst til vest. Alle avenyer og gater har nummer i stedet for navn - dvs. at du enkelt kan telle deg til riktig gate eller aveny. Det er også på Manhattan at de mest kjente shoppingområdene og turistattraksjonene i New York ligger – som Empire State Building, Times Square, Broadway, Central Park, Rockefeller Center, The National 9/11 Memorial and Museum, 5th Avenue, Soho og Macy’s.

Manhattan er også hjem for FNs hovedkvarter, Wall Street med New York-børsen, anerkjente universiteter, Madison Square Garden og Greenwich Village. Frihetsstatuen er nok det mest kjente landemerket og symbolet for New York. Du kommer til den på Liberty Island ved å ta en ferge fra Battery Park, helt nederst på Manhattan. Central Park er millionbyens rekreasjonsperle - en grønn oase midt i byen som dekker 3400 mål, og som har både dyrehage, hestedrosjer og utekafeer. Her yrer det av folk - både joggere, gatemusikanter og de som liker å vise seg fram. 5. Avenue er motegaten på Manhattan. Men Macy’s – som er verdens største kjøpesenter - er nesten å regne som en severdighet i seg selv.

Der selges alt fra skjønnhetsprdukter og klær til kjøkkenutstyr og møbler. Andre kjente kjøpesentre er Bloomingdale’s og Saks Fifth Avenue. Du behøver ikke være redd for å gå sulten i New York. Hver eneste bydel har gode restauranter, og alle etniske kjøkken og fast food-kjeder er representert. Her finnes alt fra folkelige små kafeer til fasjonable restauranter. Og porsjonene? De er så rause at du skal være uvanlig sulten for å klare å spise opp! I New York kan du se både ishockey, basketball, amerikansk football og baseball. Du skal være veldig uheldig dersom du ikke får med deg i alle fall en kamp i løpet av en uke i byen

Avreise

Valgfri dato

Hjemreise

Valgfri dato

Avreise fra

Gardemoen

Pris

Kontakt oss

Inkludert:

  • Vi skreddersyr etter ditt behov
  • Reise til New York
Bestill reisenGå til påmelding

Bilder fra reisen

No items found.